KERSTIN ROSENBERG

Kerstin Rosenberg
Especialista Ayurveda
Director Rosenberg European Academy of Ayurveda

  • Kerstin Rosenberg dirige a Academia Europeia de Ayurveda junto com seu marido, Mark. 
  • Especialista em Ayurveda e nutrição, forma pessoas em nutrição e aconselhamento de saúde, psicologia e terapia em Ayurveda por toda a Europa desde 1996. 
  • Tem 30 anos de experiência na prática de Ayurveda. 
  • Ela vive o seu entusiasmo e profissão pela culinária ayurvédica como chef e instrutora de curso de culinária ayurvédica em Birstein Ayurveda Center. 
  • Como autora, ela publicou vários livros sobre Ayurveda, alguns deles best-sellers na literatura ayurvédica em países de língua alemã.

Workshop - Ayurvedic Medical Cooking (ENG)

Domingo, 02/03, Sala 1, 15h30 

Ayurvedic nutritional therapy describes eight factors and ten methods of preparation (Karana) that change the effect and healing quality of food.

Kerstin Rosenberg, an experienced Ayurvedic nutritionist and cook, shows how this knowledge can be practically integrated into the preparation of Ayurvedic recipes for daily nutrition (Ahara) and healing diets (Pathya).
 
You will learn
– the difference between food as nourishment and food as medicine in Ayurveda
– 8 factors for a healthy Ayurvedic diet
– 10 methods of food preparation (Karana) and how the food changes as a consequence
– practical tips and recipes for Ayurvedic medicinal cuisine and Ayurvedic healing diets


ORGANIZADORES

Com o apoio: 

APOIO INSTITUCIONAL

PATROCINADORES

PLATINA
OURO | GOLDEN
PRATA | SILVER
BRONZE | BRONZE
PARCEIROS MÉDIA | MEDIA PARTNERS

PATROCINE ESTE EVENTO
Contacte-nos: eventos@amayur.pt ou (+351) 919 367 716
(Custo de uma chamada para rede móvel de Portugal).

Scroll to Top